dag 2
nadat ik de eerste dag op de site had gezet ben ik samen met Ome Jaap met de vrachtwagen naar de groothandel (soort van dan) om grote kisten peren gegaan. onderweg ben ik dus meerdere keren in slaap gevallen (wat voor sommige geen verrassing zal zijn).
Dus nadat we terug waren kreeg ik de opdracht om een dutje te gaan doen om een beetje bij te kunnen slapen, dat dutje werdt een complete nachtrust van zo`n 15 uur.
op dit moment is het half 11 savonds en heb vandaag weer aardig veel geslapen wat ik wel gedaan heb vandaag is voor het eerst aan de linkerkant van de weg gereden. we hebben een trip gemaakt van het huis via de bergen naar het strand, en om een beetje duidelijk in beeld te krijgen hoe het landschap hier is zal ik het in 1 zin uit leggen. eerst platteland dan ineens zit je in de bergen en dan met een 20-25% stijle helling naar beneden en dan sta je op het strand .
morgen ga ik deze weg alleen rijden samen met de camera, zodat ik veel foto`s en filmpjes kan gaan maken van de omgeving. om alvast een indruk te krijgen van de omgeving zal er 1 foto op de site komen met het uitzicht als je het terrein af loop.
dus het is voor jullie een nieuwe dag en voor mijn is deze al afgelopen.
P.s. Gefeliciteert zus
hoi melvin en gefeliciteerd met je zus he
wel zonde dat je nu steeds in slaap val mis je toch wel wat mooi stukjes onder weg
dus veel wakker blijven slapen doe je maar weer als je thuis ben
maar geniet er van en maak maar veel foto's zo kunnen wij meegenieten
groetjes je tante
Gefeliciteerd met je zus :)
Maar ben je nu weer lekker bijgeslapen dan?
Ben erg benieuwd naar de rest.
xx
he neef van harte met je zus
en ik moest ven door geven dat het met je beesten nog steeds goed ga hoor ik heb het wel op gegeven om ze steeds weer bij elkaar te leggen gister lag er 1 bij een zwarte broer en er lag er ook 1 bij de andere broer en papa had er ook nog een paar en mama was lekker aan het feesten hihi
nou veel plezier hoor en je niet naar huisjes kijken he je kom maar weer gewoon lekker naar huis