Melvindej.reismee.nl

Een hele week

Hallo, daar was ik weer het is bijna een week geleden maar we hebben op dit moment nogal een internetprobleem alle zware internetsite worden niet meer geopend

Het is me dan eindelijke vandaag gelukt om deze site in het beheer te openen zodat ik er weer wat op kon zetten. wat is er allemaal gebeurt in deze week.

Nadat ik bij het meer geweest ben is het een paar dagen slecht weer geweest, dus ben ik die dagen niet weg geweest. ik heb de dag daarna een heel groot stuk gewandeld in de bergen, en met mijn conditie als een kiezelsteen. vond ik het nogal dat ik het volgehouden heb en zonder spierpijn de volgende dag. ik heb in totaal 10km gelopen die dag in ongeveer 2 uur. ben onderweg de mooiste watervallen tegen gekomen, en door prachtige bossen gelopen.

donderdag ben ik voor het eerst op de punt van Te Make Peak geweest, de grote berg hier in de buurt, en wat een uitzicht heb je dan. het is omdat het oog niet verder gaat maar anders zou je van de ene kant van het eiland naar de andere kant kunnen kijken. en wat een hoogte. helaas staat deze berg ook bekend om zijn zelfmoord pogingen en ongelukken, maar ook positieve dingen zoals parachutespringen, wandelen en mountanbiken.

Helaas ben ik tijdens mijn bezoek aan Te Make Peak een koudje gevat heb het dus vrijdag de hele dag in mijn bedje door gebracht. aan de anderekant was het storm achtig buiten met veel wind en nog veel meer regen, dus kwam wel goed uit eigenlijk.

Vandaag voelde ik me al een stuk beter en het weer van geweldig, dus ben ik alleen naar de top van de berg gereden en vanuit daar ben ik naar beneden gewandeld.

Uiterraad was ik tijdens deze wandeling weer verdwaald en kon de weg niet meer naar boven vinden ik kwam uit ver buiten het dorp waar ik moest wezen. dus de zelfde weg maar weer terug gelopen en op zoek naar zo`n bord met de routes er op. na een hele klim naar de top was ik er eindelijk.

Ik probeer wat meer foto`s te plaatsen want de foto1s van Taupo staan er nog niet allemaal op en ik heb er nog meer van deze week.

ook is het nog presies 14 dagen en dan kom ik weer naar huis helaas.

This is Melvin signing off taake it Easy!!

ria

hoi melvin.
zo te horen heb je het erg goed naar je zin.....
nou geniet er maar van hoor???
Want voor je het weet moet je weer terug naar dat koude kikkerlandje..
gr ria